Ga naar inhoud

Huidige stand 1ste ploeg

  Team M PTN
1 FC Heur-Tongeren 3 9
2 KVK Wellen 3 7
15 ERC.Hoeilaart 3 1
16 VC Herentals 3 0
» Bekijk de volledige tabel

Vorige wedstrijd

16sep
Esperanza PeltVC Herentals (4-2)

Volgende wedstrijd

24sep
VC HerentalsK Ternesse VV
» Bekijk de volledige kalender
Webshop VC Herentals
Voetbalclub met een hart
Home Nieuws September 2017

Nieuws

VC nog steeds puntenloos na 2e Limburgse trip.

Wie zei ook alweer dat ’t kan verkeren. De vorig jaar zo secure verdediging van VC Herentals kreeg er weer vier om de oren, waarbij een aantal weggevers van formaat tussen zaten. Had de afwezigheid van Spiessens en het posteren van Thomassen op het middenveld er iets mee te maken? Wie zal het zeggen. Maar als je buitenshuis tweemaal scoort moet je normaal punten meebrengen. Niet dus.

VC nog steeds op zoek naar eerste punten.

VC Herentals kwam na een half uur met 10 te staan en liep zich nadien uit de naad tegen een uitgekookt Termien dat het mannetje-meer goed benutte en eigenlijk eenvoudig met 0-3 won, al kregen ze bij enkele doelpunten toch wat hulp van de thuisploeg.

Wat gebeurde daar allemaal in het verre Tongeren?

Het was stil op de terugweg van het verre Heur, fusieclub met Tongeren... heel stil. VC Herentals had zopas één van zijn zwaarste nederlagen uit zijn bestaan laten noteren. Reden? De meest fervente, zelfs de meest pessimistische supporter had er geen uitleg voor. Maar de cijfers stonden er wel : 6 – 0. Niet echt het resultaat waar je op voorhand rekening mee had gehouden.