U13 ploeg van de maand april

Beste VC-sympathisanten,

van voetbal is dezer dagen helaas geen sprake, maar we vonden het toch belangrijk om een traditie voor te zetten…

Dus stellen we – met enige vertraging weliswaar – de Ploeg van de Maand April voor: de U13, onder leiding van trainer Jhonny Leys.

In de kantine kunnen we niets ophangen, maar via de onderstaande link kunt u wel naar een speciaal gefabriceerd ‘digitaal prikbord’ gaan.

Klik daar op de namen en u leert trainer, afgevaardigde en spelers een beetje beter kennen! (Helaas hebben we niet van elke speler de antwoorden gekregen…)

https://sites.google.com/view/vc2-0/ploeg-van-de-maand

Trainer Jhonny is in elk geval enthousiast over deze fijne groep vrienden:

‘Al in de eerste weken van het seizoen werd duidelijk dat het een mooie samenstelling is als groep en als team. Een mooie mengeling van eerste- en tweedejaarsspelers met elk hun kwaliteiten. Het is een groep die fantastisch kan voetballen als ze willen. Alleen, zoals vaak, is die wil er niet altijd. Dit wordt vaak te laat (na de wedstrijd) beseft. De spelers maken dit dan vaak goed in de tweede wedstrijd die we tegen deze ploegen spelen, omdat ze dan de zwaktes en sterktes van de tegenstander kennen.

Als trainer ben ik zeer blij dat ik deze ploeg onder mijn hoede heb morgen hebben. Al wou ik uiteraard dat het langer zou zijn dan nu het geval zal zijn … Ik wil dan ook iedere speler, ouder en mijn 2 afgevaardigden bedanken voor het afgelopen seizoen en hopelijk tot snel in leukere omstandigheden.’

Veel leesplezier. En zorg goed voor uzelf en uw omgeving.

Hoe sneller we hierdoor zijn, hoe sneller we weer kunnen voetballen 😉

VC 2.0