SINTERKLAAS IS VC HERENTALS NIET VERGETEN

Het coronavirus dwarsboomt niet alleen het voetbalseizoen, het heeft er ook voor gezorgd dat Sinterklaas zijn bezoek aan VC Herentals, gepland op vrijdag 20 november, heeft moeten schrappen. Geen Sinterklaasfeest dus dit jaar, en geen spetterende kinderfuif zoals de afgelopen twee jaar.
Maar de spelertjes van VC Herentals hoeven niet te treuren. De Sint heeft hen een persoonlijke videoboodschap gestuurd. Daarin drukte de goedheilig man de hoop uit dat het voetbalseizoen snel weer zou kunnen hervatten, en benadrukte hij nog eens dat vriendschap en inzet de basis zijn van goede resultaten.
Bovendien had hij ook heuglijk nieuws te melden: voor hij terugkeert naar Spanje, zal de Sint aan alle spelertjes een zak met lekkers laten bezorgen. De chocolade heeft hij bij vzw TWERK laten maken, om de Herentalse sociale werkplaats voor mensen met autisme een duwtje in de rug te geven in deze vreemde eindejaarsperiode. 
De zakjes zullen voor één keer worden uitgedeeld door trainers, afgevaardigden en vrijwilligers van VC Herentals. Dankzij deze hulp-pieten krijgen de jonge talentjes van VC Herentals dus toch nog een fijne traktatie van de Sint.